Taller i servei tècnic

Amb més de quaranta anys en el sector, el nostre taller està especialitzat en maquinària dedicada a la fructicultura, especialment la dedicada al cultiu de la vinya, nous o cultiu ecològic.

A Salt-Guiu ens dediquem a la reparació i subministrament de tota mena de maquinària agrícola i recanvis. A més, oferim serveis d’hidràulica, pneumàtica, climatització, electricitat i mecànica avançada de motors i tota mena de maquinària agrícola i de jardineria. Una de les nostres passions és transmetre els nostres coneixements sobre el que hem anat aprenent al llarg d’aquests més de quaranta anys. I per això, escoltar amb deteniment als professionals que venen a sol·licitar-nos és la clau. Comprendre quines són les necessitats del seu dia a dia ens permet desenvolupar nous productes i tecnologies pròpies, adaptades personalment a les necessitats específiques del sector en el qual treballen.

Diàriament, arriben al nostre taller dificultats molt diferents de les que hem de buscar solucions mecàniques, hidràuliques o pneumàtiques. A Salt-Guiu podem facilitar diagnòstics multimarca d’una forma àgil i fiable, gràcies a la formació constant del nostre equip tècnic.

Contacta amb nosaltres si necessita més informació sobre el nostre servei de taller i servei tècnic.

Responsable: Salt Guiu, S.L. Finalitat: Poder donar-te una resposta a la teva consulta a través del formulari. Legitimació: El teu consentiment. Destinataris: Les dades són guardades a SiteGound. Drets: Tens dret a accedir, rectificar, limitar i eliminar les teves dades.