Sobre nosaltres

Passió per la mecànica i la reparació

El 1980, Ramon Saltiveri Bernat i M. Dolors Guiu Calvís posaven en marxa a Lleida el seu propi taller especialitzat en maquinària agrícola Salt-Guiu S.L.. Un projecte que ara, 40 anys més tard, la segona generació continua guiant les regnes de l’empresa familiar amb la mateixa il·lusió que fa quatre dècades.

Des dels nostres inicis, el compromís amb la satisfacció dels nostres clients ha estat la marca de casa. Sabem que la puntualitat en les nostres entregues, l’assessorament tècnic i el nostre servei són claus per a l’èxit i el funcionament correcte d’altres empreses com la nostra, per això la nostra implicació.

La gran qualitat, tant humana com professional de l’equip Salt-Guiu, ens permet continuar millorant cada dia, adaptar-nos als nous temps i aconseguir l’excel·lència en el nostre servei i atenció al client.

ÀREES DE TREBALL

A Salt-Guiu ens dediquem a la reparació i subministrament de tota mena de maquinària agrícola i recanvis.

A més, oferim serveis d’hidràulica, pneumàtica, climatització, electricitat i mecànica avançada de motors i tota mena de maquinària agrícola i de jardineria.

Taller i servei tècnic

La nostra major passió és transmetre els nostres coneixements sobre el que hem anat aprenent de maquinària al llarg d'aquests més de quaranta anys.

Àrea comercial

Som una empresa familiar que ofereix productes innvoadors, de qualitat i un alt rendiment.

Àrea comercial i recanvis

La nostra passió per la mecànica ens motiva a buscar sempre la solució que millor s'adapti a les necessitats dels nostres clients.

Distribuïdors comercials

La nostra reputació dins del sector ens ha permès ser els representants en exclusiva de les marques més punteres.