Serveis

Taller

Reparació i subministrament de tota mena de maquinària agrícola i recanvis. Oferim un servei personalitzat, amb la major agilitat i fiabilitat.

Llegir més

Servei tècnic

A Salt-Guiu podem facilitar diagnòstics multimarca gràcies a la formació constant del nostre equip tècnic.

Llegir més

Recanvis

L'experiència ens ha demostrat que la millor manera de recomanar un producte és conèixer-lo perfectament.

Llegir més

Àrea comercial

En el nostre taller i en la nostra botiga online podràs trobar tota la maquinària que necessites.

Llegir més

Reparació i subministrament de tota mena de maquinària agrícola i recanvis. Oferim un servei personalitzat, amb la major agilitat i fiabilitat.

Una de les nostres passions és transmetre els nostres coneixements sobre el que hem anat aprenent al llarg d’aquests més de quaranta anys. I per això, escoltar amb deteniment els professionals que ens venen a sol·licitar una solució, és la clau.

A Salt-Guiu podem facilitar diagnòstics multimarca gràcies a la formació constant del nostre equip tècnic.

Diàriament, arriben al nostre taller problemes molt diferents dels quals hem de buscar solucions mecàniques, hidràuliques o pneumàtiques. A Salt-Guiu podem facilitar diagnòstics multimarca d’una forma àgil i fiable, gràcies a la formació constant del nostre equip tècnic.

Recanvis

L’experiència ens ha demostrat que la millor manera de recomanar un producte és conèixer-lo perfectament.

Estar al dia de les novetats del sector i conèixer els productes que venem en profunditat garanteix un assessorament professional tant si es tracta de maquinària com articles de recanvi. L’experiència ens ha demostrat que la millor manera de recomanar un producte és conèixer-lo perfectament

Àrea comercial

En el nostre taller i en la nostra botiga online podràs trobar tota la maquinària que necessites.

Actualment, som distribuïdors comercials de les principals marques agrícoles i la nostra reputació dins del sector ens ha permès ser els representants en exclusiva de les marques més capdavanteres. Disposem de maquinària avançada i un servei tècnic de gran qualitat.