Recanvis

A Salt-Guiu disposem d’un servei tècnic de gran qualitat, capaç d’aconseguir ràpidament el recanvi que necessites.

La nostra passió per la mecànica ens empeny a cercar sempre la solució que millor s’adapti a les necessitats dels nostres clients. Estar al dia de les novetats del sector i conèixer els productes que venem en profunditat garanteix un assessorament professional tant si es tracta de maquinària com articles de recanvi. L’experiència ens ha demostrat que la millor manera de recomanar un producte és conèixer-lo perfectament. I nosaltres sabem què venem!

DISTRIBUÏDORS COMERCIALS
Actualment som distribuïdors comercials de les principals marques agrícoles i la nostra reputació dins del sector ens ha permès ser els representants en exclusiva de les marques més capdavanteres.

NACIONAL
En l’àmbit nacional som els importadors de la firma italiana de fosa PONCIAL i un dels pocs distribuïdors d’AGROPLAST, una empresa polonesa líder entre els fabricants de recanvis per a polvoritzadors, que disposa d’una tecnologia pròpia en injecció de plàstics i que compta amb una gran experiència en l’ús de polímers, circumstàncies que la converteixen en una de les empreses pioneres en investigació i desenvolupament de materials com l’utilitzat a les bombes, filtres i tota mena d’accessoris per a equips fitosanitaris.

REGIONAL
A Catalunya comptem amb la distribució de la firma italiana ANTONIO SPEDO & FIGLI, especialitzada en el disseny i realització d’implements per a la preparació del terreny de collita, així com per al treball a les vinyes, fruiters i totes les plantacions situades en filera. Actualment, SPEDO és una de les principals empreses encarregades de subministrar-nos intercepes, cultivadors, trituradores, aparells de sega punta i vibradors telescòpics semiautònoms.

Una altra firma italiana amb què treballem és SALF, un fabricant especialitzat en maquinària de sega i recol·lecció, que aporta solucions innovadores per a l’agricultura moderna gràcies a les seves barres herbicides hidràuliques, raspalls alineadors de branca i carretons recol·lectors de fruita, amb un sistema segur i anticops.

La centenària empresa italiana RINIEIRI S.R.L, és una de les encarregades de subministrar-nos màquines agrícoles per a vinya, especialment les orientades cap al desherbatge mecànic i l’agricultura ecològica. En definitiva, són els líders en la producció de maquinària entre fileres.

Una altra firma italiana, amb més de quaranta anys d’experiència al sector, amb què treballem és BILLO S.R.L., una firma especialitzada en la fabricació de maquinària autopropulsada per a la poda i recol·lecció de fruita. I sobretot destaquen en la construcció de plataformes motoritzades, les seves màquines tenen l’elevació suficient per a la posada de tela anti-pedra.

Des de 1895, els productes MARUYAMA porten exportant al món la llegendària qualitat japonesa, i són els líders mundials en la fabricació d’equips de jardineria i manteniment d’àrees verdes. Talla bardisses, ribadores, podadores… tot el que necessitis per cuidar el teu jardí amb una excel·lent relació qualitat-preu.

Una altra empresa capdavantera del mercat nacional és GAYSA, especialitzada en la fabricació d’equips fitosanitaris, atomitzadors, herbicides, polvoritzadors i nebulitzadors, del que comptem amb un ampli catàleg de màquines amb altes prestacions i una relació de qualitat preu immillorable.

L’empresa GF CONSTRUZIONI MACHINE AGRICOLE SRL està especialitzada en la producció de maquinària per a la recol·lecció de fruita seca com ara nous, avellanes, castanyes o ametlles, així com en accessoris per a la neteja i el tractament d’aquests. Dins la maquinària que produeixen es distingeixen dues línies, d’una banda, les màquines enganxables a tractor, més assequibles, i les màquines autopropulsades autònomes, més completes i concebudes per a grans extensions de terreny.

Des de fa més de vint anys, a Salt-Guiu confiem i importem els productes de la marca italiana TIFONE tot un referent al món de l’aplicador fitosanitari. Tant els seus atomitzadors agrícoles, com les màquines de desinfecció professional, ràpides i segures, tenen un gran prestigi internacional entre els professionals del sector.

COMARCAL
A Salt-Guiu també pots trobar els equips professionals dissenyats per l’empresa italiana CAMPAGNOLA que porta des del 1958 creant i fabricant equips professionals de collita i poda, tant per a professionals com per a un ús no intensiu. Tisores pneumàtiques, podadores amb bateria, recol·lectores electromecàniques… i molts més productes t’esperen a la nostra botiga online.

De la firma ELECTROCOUP, disposem d’una àmplia varietat de tisores i podadores elèctriques més potents i segures, així com els seus recanvis.

Al nostre taller confiem i treballem amb la gamma de productes CEPSA: olis, lubricants…, desenvolupats per respondre a les exigències de motors i transmissions.

L’empresa gallega ROTECO, especialitzada en maquinària per al manteniment d’àrees verdes, posa a la disposició dels nostres clients una àmplia gamma de maquinària tant per a la jardineria (tallagespa, tallabarders…), com per a agricultura més intensiva (motoserres, estelladores…).

LOCAL

A Salt-Guiu som distribuïdors oficials de la firma alemanya STIHL, pionera en la fabricació de màquines innovadores per al jardí, el camp i el bosc, des de fa més de noranta anys.

De la firma italiana LISAM, especialitzada en innovació en petites eines agrícoles, podràs trobar des de motoserres fins a tisores pneumàtiques per podar fruiters.

Contacta amb nosaltres si necessita més informació sobre el nostre servei de recanvis

Responsable: Salt Guiu, S.L. Finalitat: Poder donar-te una resposta a la teva consulta a través del formulari. Legitimació: El teu consentiment. Destinataris: Les dades són guardades a SiteGound. Drets: Tens dret a accedir, rectificar, limitar i eliminar les teves dades.