CONDICIONS GENERALS DE VENDA

Us convidem a revisar les condicions generals de venda que regulen l’oferta i la compra de productes de SALT-GUIU, S.L. a través de la botiga en línia inclosa en aquest lloc web https://saltguiu.com.

Quan sol·liciteu l’adquisició d’un producte i/o servei a través d’aquest lloc web l’Usuari queda vinculat a aquestes Condicions.

  1. DISPOSICIONS PRELIMINARS

Les presents condicions de compra són aplicables per a totes les vendes que hagin estat realitzades a través del lloc web https://saltguiu.com (d’ara endavant “lloc web”).

En realitzar una comanda, vostè ens garanteix que és més gran de 18 anys i que té capacitat legal per cursar contractes vinculants.

Les comandes només es poden fer per adquirir mercaderies sense ànim de revenda. Està terminantment prohibida qualsevol revenda o distribució dels productes adquirits a través del lloc web.

Ens reservem el dret de poder anul·lar comandes fraudulentes, falses o especulatives, així com aquells que hagin estat sol·licitats per algun client amb el qual pugui existir alguna diferència/controvèrsia en comandes anteriors, o quan hi hagi dubtes raonables que ens puguin fer pensar que el client està violant alguna activitat delictiva.

Podem actualitzar les presents condicions de venda, així com l’Avís Legal / Política de Privadesa en qualsevol moment. Vostè podrà consultar i imprimir la versió actualitzada d’ambdós textos prement els vincles “Condicions generals de venda”, “Avís Legal” i “Política de Privadesa”.

Obligacions de lusuari

Com a usuari està obligat a comunicar a SALT-GUIU, S.L. totes les dades necessàries per a l’accés i la utilització dels serveis d’aquest lloc web. Aquests hauran de ser veraces i actuals i consenteix que en podem fer ús per posar-nos en contacte amb vostè si cal.

És indispensable que faciliti tota la informació que catalogem com a obligatòria, ja que, si no ho fem, no podrem cursar la seva comanda. No serem responsables en cap cas de possibles retards o errors en el lliurament com a conseqüència de l’error o l’omissió de dades.

L’usuari haurà de fer un ús adequat dels serveis inclosos al lloc web, sempre de conformitat amb l’ordenament jurídic i no durà a terme cap activitat que en dificulti o interfereixi el funcionament.

Mesures de seguretat

Establirem tots els mecanismes raonables al nostre abast per garantir que les vostres dades personals es conserven amb seguretat en tot moment.

Així mateix, vostè haurà d’adoptar les mesures de seguretat necessàries, tant personals com materials, per mantenir la confidencialitat del seu nom d’usuari i contrasenya i notificar-nos immediatament la pèrdua, pèrdua, sostracció, robatori o accés il·legítim del seu nom d’usuari i contrasenya, així com coneixement per terceres persones.

  1. CONDICIONS APLICABLES A LES COMANDES

Tots els productes que s’oferten en aquest lloc web són venuts directament per:

SALT-GUIU, S.L.

C.I.F.: B25297532

Domicili: CARRETERA VELLA, 45 – 25241 – GOLMES (LLEIDA)

Inscrit al Registre Mercantil de Lleida, tom 220, foli 56, full L-4112, inscripció 1a

Telèfon: 973602840

Correu electrònic: administracio@saltguiu.com

Procediment de compra

Podeu navegar al lloc web fins trobar l’article desitjat. Un cop localitzat, prement sobre el mateix accedirà a tota la informació de detall que li ofereix el lloc web. Des d’aquí podreu afegir l’article a la vostra compra.

En realitzar la comanda se us demanarà que introduïu totes les vostres dades i finalment confirmar la comanda.

Un cop el procediment de compra hagi finalitzat, podreu seleccionar si voleu generar una factura electrònica i aquesta es farà arribar a l’Usuari a través del correu electrònic. També podeu sol·licitar una còpia de la factura en paper.

Les dades personals necessàries per a la tramitació de la comanda seran tractades respectant les condicions raonables de seguretat i les lleis i normatives vigents que a aquest respecte siguin aplicables, i particularment atenent el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril del 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, i als drets que assisteixen als Usuaris d’acord amb la política de privadesa d’aquest Lloc Web.

Cobertura de l’oferta

El territori on es realitzen entregues físiques dels productes és: Espanya Peninsular.

Si un usuari estigués interessat a rebre algun producte en un altre aconsellem que contactin amb nosaltres a través del formulari de contacte o enviant un correu a administracio@saltguiu.com i l’informaríem sobre això.

Disponibilitat

Totes les comandes estan subjectes a disponibilitat. No ens fem responsables de la manca dexistència o de la indisponibilitat dels productes.

Consulteu la selecció d’articles disponibles per a la venda a través del lloc web, ja que no tots els articles que puguem oferir a les nostres botigues o que puguin aparèixer als catàlegs, llocs web o altre tipus de presentacions estan disponibles per a aquest tipus de venda.

En cas que existís alguna manca d’estoc o indisponibilitat puntual d’un article, SALT-GUIU, S.L. es posarà en contacte amb el client per comentar-ho immediatament i donar-li un nou termini de lliurament o, si no fos possible servir-lo, procedir a la seva anul·lació.

Davant de qualsevol dubte, us recomanem que us poseu en contacte amb el servei d’atenció al client.

Contracte amb SALT-GUIU, S.L. i acceptació de comandes.

La comanda no serà acceptada per nosaltres fins que l’import hagi estat carregat al nostre compte. En confirmar la compra, rebreu un e-mail com a confirmació d’acceptació. Només en aquell moment quedarà formalitzat el contracte entre vostè i nosaltres, i només per als articles relacionats en aquesta confirmació d’enviament.

Confirmació i anul·lació de comandes

Amb anterioritat a la finalització de la comanda per la seva banda al lloc web, vostè podrà revisar tots els detalls associats a la mateixa (imports desglossats en tots els epígrafs necessaris – impostos, costos, de transport, selecció d’article, etc.), podent corregir allò que consideri necessari.

Amb posterioritat a la confirmació no serà possible modificar ni anul·lar la comanda a través del lloc web. Cal que us poseu en contacte. En aquest cas, el període només es pot modificar o anul·lar si l’article no ha entrat a la fase d’expedició des dels nostres magatzems.

Moneda, impost i preus (descriure si els preus tenen l’IVA inclòs)

De conformitat amb el que disposa la Llei 37/1992, de 28 de desembre, de l’impost sobre el valor afegit (IVA), tota la compra des del nostre lloc web estarà subjecta a l’impost sobre el valor afegit. El tipus aplicable serà el legalment vigent a cada moment.

Tots els preus es mostren en Euros (€) i inclouen els impostos, llevat que per exigència legal, especialment pel que fa a l’IVA, s’assenyali i apliqui una qüestió diferent.

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però els possibles canvis no afectaran les comandes o compres respecte de les que l’Usuari ja hagi comprat.

Formes de pagament i seguretat (descriure formes de pagament)

Qualsevol comanda realitzada ha de ser abonada de forma immediata després de la confirmació de la comanda. Únicament es cursaran comandes per a les quals hagi completat i verificat el pagament del mateix.

El pagament s’ha de fer mitjançant transferència bancària, targeta de crèdit i dèbit o Bizum.

Targetes de crèdit i dèbit: L’import de la comanda es carregarà a la targeta, de manera que ens haurà d’indicar el número, la data de caducitat així com el codi de seguretat CW2 (al revers de la targeta). En cas que la vostra targeta estigui escaritzada, se us demanaran els codis de seguretat pertinents.

Aquestes dades no seran guardades o manipulades per nosaltres, sinó seran registrades directament a la passarel·la de pagaments de l’entitat financera corresponent. El càrrec es durà a terme en temps real mitjançant aquesta passarel·la de pagament. En cas que el càrrec no es pugui dur a terme finalment (per qualsevol causa), la comanda quedarà anul·lada automàticament.

Bizum: És un sistema de pagaments espanyol que permet enviar diners de mòbil a mòbil de forma instantània sense necessitat de conèixer el número de compte del destinatari, només el número de telèfon.

 

Transferència bancària: El client disposa de 5 dies hàbils per fer el pagament o automàticament es considerarà anul·lada la comanda. El client pot fer el pagament de la comanda al compte que es mostra a continuació, indicant el número de comanda obtingut en la finalització d’aquesta. Aquest sistema permet compres de qualsevol import econòmic. En finalitzar la comanda, rebràs un correu electrònic amb tots els detalls. Tingueu en compte que aquest mètode de pagament no és immediat, i poden passar fins a 48 hores perquè rebem la confirmació del pagament.

Les dades bancàries necessàries per realitzar la transferència bancària són les següents:

Titular: SALT-GUIU, S.L.

Entitat: BANC SANTANDER SA

Número de compte: ES77-0049-0593-8826-1449-8568

Important: Com a concepte de la transferència cal indicar el número de comanda que apareixerà en finalitzar aquest procés. En cas de no haver indicat aquesta referència, es cancel·larà la comanda.

Lliuraments: tipus, terminis i problemes

Un cop rebut el pagament, se’n prepararà la comanda. Podeu seleccionar si voleu rebre’l a una adreça postal o recollir-lo a la nostra botiga física.

 

Recollida a la botiga

Si compres abans de les 16:00 h, la teva comanda estarà preparada en 24h (dies laborables). L’horari de processament de comanda és de les 09:00 a les 16:00, tots els dies laborables de dilluns a divendres. Les comandes efectuades fora d’aquesta franja d’horari es processaran el dia laborable següent.

Pots recollir la teva comanda on-line a l’horari comercial: L – V: 9:30 a 13:30 i 17:00 a 20:30 / Dissabtes: 9:30 a 13:30 i 18:00 a 20:30 / Diumenges: tancat, a la direcció CARRETERA VELLA, 45 – 25241 – GOLMES (LLEIDA).

Enviaments a Espanya Peninsular

Com a norma general, els paquets s’envien dins de les 24/48h (dies feiners) següents a la recepció del pagament, a través de l’agència de paqueteria urgent CTT Express.

Exceptuant aquells casos en què existeixin circumstàncies imprevistes o extraordinàries o, si escau, derivades de la personalització dels productes, la comanda de compra consistent en els productes relacionats a cada confirmació de compra serà lliurada en el termini assenyalat en aquest lloc web segons el mètode d’enviament seleccionat per l’Usuari i, en tot cas, en el termini màxim de 30 dies naturals a comptar de la data de la confirmació de la comanda.

Si, en el moment del lliurament, l’embalatge de la comanda està malmès, haureu d’obrir el paquet en presència de l’operador logístic per verificar l’estat dels articles. Si s’observen danys, els heu de detallar a l’albarà de lliurament i posar-vos en contacte. Repararem o substituirem sense cap cost per a vostè tots aquells articles que hagin estat danyats o perduts durant el transport, simpe i quan, ens notifiqui aquesta incidència al més aviat possible.

Un cop lliurada la comanda, passarà a formar part de la seva propietat i, per tant, tots els danys que puguin originar-se seran de la seva responsabilitat.

 

 

 

 

Despeses d’enviament

Recollides a la botiga física

Forma d’enviamentTarifa> €
Recollida a la botigaGratisGratis

 

Enviaments a Espanya Peninsular

Forma d’enviamentTarifa> X€
Tarifa Plana Península7,26€Gratis

Les despeses d’enviament les podreu veure detallades en el procés de compra.

 

Política de devolució, desistiment, canvi i reemborsament

Devolucions

En els casos en què l’Usuari adquirís productes a través del Lloc Web del titular, li assisteixen una sèrie de drets, tal com s’enumeren i descriuen a continuació:

Dret de Desistiment

L’usuari té dret a desistir del present contracte en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació. El termini de desistiment expirarà als 14 dies naturals del dia que vostè o un tercer per vostè indicat, diferent del transportista, va adquirir la possessió material dels béns.

Per exercir el dret de desistiment, l’Usuari ens haurà de notificar a: SALT-GUIU, S.L., administracio@saltguiu.com, la seva decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca. Podeu utilitzar el model de formulari de desistiment que figura a continuació, encara que el seu ús no és obligatori.

Per complir el termini de desistiment, n’hi ha prou que la comunicació relativa a l’exercici d’aquest dret per part de l’usuari sigui enviada abans que venci el termini corresponent.

Conseqüències del desistiment:

En cas de desistiment per part de l’Usuari, us tornarem tots els pagaments rebuts de vostè, incloses les despeses de lliurament (amb l’excepció de les despeses addicionals resultants de l’elecció per part seva d’una modalitat de lliurament diferent a la modalitat menys costosa de lliurament ordinari que oferim) sense cap demora indeguda i, en tot cas, com a molt tard 14 dies naturals a partir de la data en què se’ns informi de la seva decisió de desistir del present contracte. Procedirem a efectuar aquest reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per l’Usuari per a la transacció inicial, tret que l’Usuari hagi disposat expressament el contrari; en tot cas, no incorrerà en cap despesa com a conseqüència del reemborsament.

“Haurà de tornar-nos o lliurar-nos directament els béns a SALT-GUIU, S.L., CARRETERA VELLA, 45 – 25241 – GOLMES (LLEIDA)” o “Recollirem els béns”, sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a molt tard al termini de 14 dies naturals a partir de la data en què ens comuniqueu la vostra decisió de desistiment del contracte. Es considera complert el termini si efectua la devolució dels béns abans que hagi conclòs aquest termini.

Haureu d’assumir el cost directe de devolució dels béns.

L’Usuari haurà de tornar en perfecte estat els Productes, en cas contrari, el producte pot patir una depreciació. En conseqüència, s’informa l’usuari que serà el responsable de la disminució de valor dels productes resultant d’una manipulació diferent de la necessària per establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels béns. És a dir, si el producte no torna amb l’embalatge original o en perfecte estat SALT-GUIU, S.L. vaig poder cobrar el cost de la devaluació del producte.

L’Usuari reconeix saber que hi ha excepcions al dret de desistiment, tal com es recull a l’article 103 del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa de els Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries. De manera enunciativa, i no exhaustiva, aquest seria el cas de: béns confeccionats d’acord amb les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats, el subministrament de béns que es puguin deteriorar o caducar amb rapidesa, el subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a ésser retornats per raons de protecció de la salut o d’higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament, el subministrament de béns que després del seu lliurament i tenint en compte la seva naturalesa s’hagin barrejat de manera indissociable amb altres béns.

 

Devolució de productes defectuosos o error a l’enviament

Es tracta de tots aquells casos en què l’Usuari considera que, en el moment del lliurament, el producte no s’ajusta a allò estipulat al contracte o comanda de compra, i que, per tant, haurà de posar-se en contacte amb SALT- GUIU, S.L. immediatament i fer-li saber la disconformitat existent (defecte/error) pels mateixos mitjans o utilitzant les dades de contacte que es faciliten a lapartat anterior (Dret de Desistiment).

L’Usuari serà llavors informat sobre com procedir a la devolució dels productes, i aquests, un cop tornats, seran examinats i s’informarà a l’Usuari, dins d’un termini raonable, si escau el reemborsament o, si escau, la substitució del mateix. . El reemborsament o la substitució del producte s’efectuaran com més aviat millor i, en qualsevol cas, dins dels 14 dies següents a la data en què us enviem un correu electrònic confirmant que procedeix el reemborsament o la substitució de l’article no conforme. L’import abonat per aquells productes que siguin retornats a causa d’algun defecte, quan realment existeixi, serà reemborsat íntegrament, incloses les despeses de lliurament i els costos en què l’usuari hagi pogut incórrer per fer la devolució. El reemborsament s’efectuarà pel mateix mitjà de pagament que l’usuari va utilitzar per pagar la compra. En tot cas, s’estarà sempre als drets reconeguts a la legislació vigent en cada moment per a l’Usuari, en tant que consumidor i usuari.

Garanties

L’Usuari, en tant que consumidor i usuari, gaudeix de garanties sobre els productes que pugui adquirir a través d’aquest Lloc Web, en els termes establerts legalment per a cada tipus de producte. En el cas de contracte de compravenda de béns o de subministrament de continguts o serveis digitals subministrats en un acte únic o en una sèrie dactes individuals, SALT-GUIU, S.L. serà responsable de les faltes de conformitat que hi hagi en el moment del lliurament o del subministrament i es manifestin en un termini de tres anys des del lliurament en el cas de béns o de dos anys en el cas de continguts o serveis digitals, sense perjudici del que disposa l’article 115 ter, apartat 2, lletres a) ib).

En aquest sentit, s‟entén que els productes són conformes amb el contracte sempre que: s‟ajustin a la descripció realitzada per SALT-GUIU, S.L. i posseeixin les qualitats presentades en aquesta; siguin aptes per als usos a què ordinàriament es destinen els productes del mateix tipus; i presentin la qualitat i prestacions habituals d’un producte del mateix tipus i que en siguin fonamentadament esperables. Quan això no sigui així respecte dels productes lliurats a l’Usuari, aquest haurà de procedir tal com s’indica a l’apartat Devolució de productes defectuosos o error a l’enviament. Tot i això, alguns dels productes que es comercialitzen al Lloc Web, podrien presentar característiques no homogènies sempre que aquestes derivin del tipus de material amb què s’han fabricat, i que per tant formaran part de l’aparença individual del producte, i no seran un defecte.

D’altra banda, es podria arribar a donar el cas que l’Usuari adquireix al Lloc Web un producte d’una marca o de fabricació per un tercer. En aquest cas, quan a l’Usuari li resulti impossible o li suposi una càrrega excessiva dirigir-se a l’empresari per la manca de conformitat, l’Usuari també té la possibilitat de posar-se en contacte amb la marca o el fabricant responsable del producte per esbrinar com exercir el seu dret de garantia legal directament davant d’aquests durant els tres anys següents al lliurament dels productes esmentats. Per això, l’usuari ha d’haver conservat tota la informació en relació amb la garantia dels productes.

  1. NUL·LITAT PARCIAL

Si qualsevol part d’aquestes condicions de serveis fos contrària a dret i, per tant, invàlida, això no afectarà les altres disposicions conformes a dret. Les parts es comprometen a renegociar aquells punts de les condicions de servei que resulten nuls ia incorporar-los a la resta de condicions de servei.

  1. MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS DE VENDA

SALT-GUIU, S.L. es reserva el dret a modificar les condicions generals de venda sense previ avís, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presentin a través del mateix com la forma en què aquests semblin presentats o localitzats als seus servidors.

Aquests canvis hauran de ser acceptats per l’usuari cada cop que faci efectiva una compra d’un producte o servei a través del web.

En cas que alguns dels termes de les condicions generals de venda siguin declarats integrals o no oponibles per una decisió judicial, la resta de disposicions mantindran la seva vigència.

Per a totes les preguntes que l’Usuari pugui tenir en relació amb les Condicions podeu posar-vos en contacte amb el titular utilitzant les dades de contacte facilitades més amunt o, si escau, utilitzant el formulari de contacte.

  1. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Aquest lloc està ubicat i és operadors d’Espanya. Totes les qüestions relatives a aquest lloc es regeixen per les lleis espanyoles i se sotmeten a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals competents d’Espanya, sense que siguin aplicables els principis sobre conflictes de lleis.

En aquells casos en què el client no tingui la condició de consumidor o usuari, o que tingui domicili fora d’Espanya, se sotmetrà als jutjats i tribunals de Lleida, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre.

Si l’usuari decideix utilitzar o consultar aquest lloc fora d’Espanya, haurà de tenir present que ho fa per iniciativa pròpia, i que és responsable del compliment de les lleis pertinents.

Aquest contracte entrarà en vigor i tindrà efectes plens des del moment en què es produeixi l’acceptació del client o usuari.

Aquest contracte, i, per tant, les condicions generals que incorpora, juntament amb els annexos (si n’hi ha), a més de ser llegits en aquest lloc web, poden emmagatzemar-se, arxivar-se i reproduir-se pels mitjans electrònics o informàtics habituals.

  1. QUEIXES I RECLAMACIONS

L´Usuari pot fer arribar a SALT-GUIU, S.L. les seves queixes, reclamacions o qualsevol altre comentari que vulgueu fer a través de les dades de contacte que es faciliten al principi d’aquestes Condicions (Informació General). A més, SALT-GUIU, S.L. disposa de fulls oficials de reclamació a disposició dels consumidors i usuaris, i que aquests poden sol·licitar a SALT-GUIU, S.L. en qualsevol moment, fent servir les dades de contacte que es faciliten al principi d’aquestes Condicions (Informació General). Així mateix, si de la subscripció d’aquest contracte de compra entre SALT-GUIU, S.L. i l’Usuari emanés una controvèrsia, l’Usuari com a consumidor pot sol·licitar una solució extrajudicial de controvèrsies, d’acord amb el Reglament UE núm. 524/2013 del Parlament Europeu i del Consell, de 21 de maig de 2013, sobre resolució de litigis en línia en matèria de consum. Podeu accedir a aquest mètode a través del lloc web: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

MODEL DEL FORMULARI DE DESISTIMENT:

Formulari:

Per la present comunico que desisteixo del meu contracte de venda contracte de venda del següent bé/prestació del següent servei:

(*)Núm. de comanda: ________________________________________________

(*)Nom de contacte: __________________________________________

(*)Email de contacte: ____________________________________________

(*)Telèfon de contacte: __________________________________________

(*)Direcció de l’usuari: _________________________________________

(*)Descripció (indicar el/els producte/productes a tornar). ____________ ____________________________________________________________________________________________________________________________

(*)Data: _____________________________________________________

(*)Signatura del consumidor/usuari (només si el present formulari es presenta en paper):

________________________

(*) Camps obligatoris.